Activiteiten georganiseerd door de Bond van Grote en Jonge Gezinnen

Volledige weergave

Gegevens van deze media

Er worden drie activiteiten georganiseerd door de Bond van Grote en Jonge Gezinnen:

Het "Jaar van het bier" was zeer vruchtbaar in 1986 want het leverde 154 nieuwe bieren op. Maar het ene pintje is het andere niet, kleur en sterkte spelen een rol, de gisting, de brouwer. Hoe herken je een echte Trappist en wat te denken van de vele streekbieren uit de kleinere brouwerijen? Als technisch ingenieur gistingsbedrijven is de heer H. Van Walleghem thuis in het leuke bierwereldje en komt ons vertellen over het speciale gerstenat. Er wordt een bieravond ingericht in 'Ons Huis' op 01/05 waar vier waardevolle streekbieren worden aangeboden en een overvloed aan hartig belegde broodjes.

De Bond maakt ook een wereldreis in de kookkunst en er worden 4 kookavonden georganiseerd in de cafetaria van de sporthal. Ooit al eens een Couscous uit Noord-Afrika geproefd, een ovenschotel uit Turkije, een Chinese rijstschotel? Al deze gerechten komen aan bod tijdens de kookavonden.

Yoga is geen wondermiddel tegen stress, stijfheid, lichamelijke en andere kwaaltjes, maar toch werden velen reeds geholpen. Er worden 8 lessen georganiseerd door Nadine Willems, een gediplomeerd yoga-lesgeefster en de lessen gaan door "Op Zolder" in de Bergstraat 2.

Collectie:
Krantnaam

Het Volk

Dag
28
Maand
4
Jaar
1987
Onderwerp

Bond van Grote en Jonge Gezinnen organiseert activiteiten

Gemeente

Koekelare

Plaats

Koekelare

Organisatie

Bond van Grote en Jonge gezinnen

Personen

Van Walleghem H., Vanderperren Mie, Willems Nadine, Pollentier Georges

Locatie
-