Gaby Van der Cruyssen is nieuwe burgemeester van Koekelare

Volledige weergave

Gegevens van deze media

Na het overlijden van burgemeester Jonckheere (CVP) wacht Koekelare nog altijd op zijn opvolger. Iedereen kent nu wel de naam van de "nieuwe burgemeester", maar officieel is het nog niet. Intussen wordt het politieke spel verder gespeeld en niet zonder passie. De voordracht van de nieuwe kandidaat-burgemeester is blijkbaar niet naar de zin van de CVP.

Het is een feit dat de Koekelaarse meerderheid binnenkort verruimd wordt met de fractie "Nieuw-Koekelare" en Gaby Van der Cruyssen (PVV), thans eerste schepen, is door de meerderheid van de raadsleden voorgedragen als kandidaat-burgemeester. Het nieuw samengestelde schepencollege zal andere prioriteiten leggen dan tot op vandaag het geval is. Toch worden bepaalde werken verder afgewerkt.

De minister van Binnenlandse Zaken en de koning hebben nu hun goedkeuring gegeven aan de aanstelling van Gaby Van der Cruyssen als nieuwe burgemeester van Koekelare en hij legde, in handen van provinciegouverneur O. Vanneste, de eed af als burgemeester van Koekelare.

Collectie:
Krantnaam

Het Laatste Nieuws 01/07-16/07 - Het Volk 01/07 - Het Nieuwsblad 02/07-09/07

Dag
1
Maand
7
Jaar
1986
Onderwerp

Aanstelling Gaby Van der Cruyssen als burgemeester

Gemeente

Koekelare

Plaats

Koekelare

Organisatie

Provinciegouverneur

Personen

Van der Cruyssen Gaby, Vanneste Olivier, Jonckheere Louis, Beernaert Jozef, Holvoet Walther, Defoort Paul, Vanryckegem Albert, Dejonghe Gaby, Defoort Paul, Depreitere Raf, Logghe Marcel, Meersseman Roger, Nothomb

Locatie
-