Vleesbedrijf Dekeyzer-Ossaer produceert panklare vleesporties

Volledige weergave

Tags: vleeshandel

Gegevens van deze media

Op 02/10/1999 opent Johan Dekeyzer zijn gloednieuw vleesbedrijf van 2.000 m² groot op het bedrijventerrein Coudenhove in Koekelare.

De nv Dekeyzer-Ossaer specialiseert zich in het versnijden van karkassen tot portieklare vleesproducten voor horeca, grootkeukens en cateringbedrijven en wil op korte termijn 120.000 panklare vleesporties per week produceren.

Het nieuwe bedrijf is uitgerust met de modernste machines voor koelen, vriezen, diepvriezen en snelvriezen, snijden, verwerken, verpakken, opslaan en leveren. De nieuwe bedrijfsruimte telt 38 lokalen en de temperatuur in de werkruimten varieert van 6 graden tot min 42 graden in de diepvrieslokalen.

Collectie:
Krantnaam

Het Nieuwsblad

Dag
2
Maand
10
Jaar
1999
Onderwerp

Vleesbedrijf Dekeyzer-Ossaer produceert panklare vleesporties

Gemeente

Koekelare

Plaats

Koekelare - Barnestraat 1

Organisatie

nv Dekeyzer-Osaer

Personen

Dekeyzer Johan

Locatie
-