Op 02/10/1999 opent Johan Dekeyzer zijn gloednieuw vleesbedrijf van 2.000 m² groot op het bedrijventerrein Coudenhove in Koekelare.
De nv Dekeyzer-Ossaer specialiseert zich in het versnijden van karkassen tot portieklare vleesproducten voor horeca, grootkeukens en cateringbedrijven en wil op korte termijn 120.000 panklare vleesporties per week produceren.
Het nieuwe bedrijf is uitgerust met de modernste machines voor koelen, vriezen, diepvriezen en snelvriezen, snijden, verwerken, verpakken, opslaan en leveren. De nieuwe bedrijfsruimte telt 38 lokalen en de temperatuur in de werkruimten varieert van 6 graden tot min 42 graden in de diepvrieslokalen.
Het Nieuwsblad
Vleesbedrijf Dekeyzer-Ossaer produceert panklare vleesporties
Koekelare
Koekelare - Barnestraat 1
nv Dekeyzer-Osaer
Dekeyzer Johan