Mutualiteit "Troost in Nood" vierde diamanten jubileum te Koekelare

Volledige weergave

Gegevens van deze media

Tweede Paasdag vierde de Christelijke Mutualiteit "Troost in Nood", gesticht in 1888, hun 65-jarig bestaan.

  • Er was een Eucharistieviering met de wijding van de nieuwe vlag. Deze vlag bevindt zich in de "collectie vlaggen" in Hadock onder nummer 92.

  • Een ontbijt was voorzien in de vergaderzaal van "Ons Huis" met tal van genodigden.

  • Na het ontbijt was er een jubileumzitting door de Voorzitter Defoort Jozef, hij schetste de geschiedenis van de Christelijke Mutualiteit en de maatschappij heeft nu meer dan 2.300 rechthebbende leden. Proost E.H. Verhelst en vakbondssecretaris H. Slambrouck namen ook het woord.

  • In de namiddag was er een familiefeest voor al de aangesloten leden in de feestzaal van "Ons Huis" met een toneelvoorstelling.

Collectie:
Krantnaam

Het Volk

Dag
22
Maand
4
Jaar
1954
Onderwerp

Diamanten jubileum Mutualiteit "Troost in Nood"

Gemeente

Koekelare

Plaats

Koekelare

Organisatie

Christelijke Mutualiteit

Personen

Defoort Jozef, E.H. Verhelst, Hindryckx D., Simoen O., Wed. Dewilde-Jonckheere M., Decleer E., Dereeper Tr., Deprez J., Vanhoutte C., Niville A., Decloedt M., Declerck H., Jonckheere M., Pottier V., Vandenauweele G., Vandecasteele U., Vanacker G., Deschacht M., Depoorter A., Jongbloet A., Devreker J., Dewulf A., Plaisier G., Deopere M., E.H. Demeester, E.H. Catrysse, E.H. Verhelst, Brys Arnold, Goetgebeur K., Slambrouck H., Hindryckx D., Beernaert, Lootens Etienne, Dr. De Gheldere

Locatie
-